Ανθρωπιστικό Έργο: Έμπρακτη Αγάπη στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

Ανθρωπιστικό Έργο: Έμπρακτη Αγάπη στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

Την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής από τις φονικές πλημμύρες έδειξαν τα μέλη και η ομάδα του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας και τον ενημερωτικό φορέα #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24.

Μετά το κάλεσμα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής για πρώτες ύλες και πόσιμο νερό, το ΔΣ της ομάδος μαζί με τους εθελοντές ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτό, (αλληλέγγυοι στη δικιά τους βοήθεια στις φονικές πυρκαγιές του 2007), προσφέροντας πάνω από 1.000 εμφιαλωμένα νερά σε οικογένειες και παιδιά της περιοχής.

Σε αυτή φυσικά τη δράση, το σημαντικότερο ρόλο έπαιξε το προσωπικό της μεγάλης ελληνικής εταιρίας εμφιαλωμένου νερού ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ που εδρεύει στο Νομό Κορινθίας καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να προσφερθεί η συγκεκριμένη βοήθεια σε νερό απευθείας στους πληγέντες. Πέραν όμως της προσφοράς των φορέων της Νέας Φιγαλείας, η ίδια η εταιρία προσέφερε μια μεγάλη ποσότητα πάνω από 3.000 εμφιαλωμένα νερά για άμεση κατανάλωση και πρώτες ανάγκες. Τα νερά μεταφέρθηκαν με φορτηγό της εταιρίας και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Δήμου Μάνδρας το Σάββατο 18/11.

Άξια συγχαρητηρίων η ελληνική εταιρία ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της περιοχής για πόσιμο νερό. Το Δ.Σ του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας καθώς και ο ενημερωτικός φορέας της Επαρχίας Ολυμπίας #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 ευχαριστούν θερμά την ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ και το προσωπικό της για την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα τους.

Σε ανακοίνωσή τους οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος και όλους τους πυροσβέστες που συνδράμουν στο έργο ανεύρεσης αγνοούμενων καθώς και στο έργο αποκατάστασης ζημιών σε δρόμους σπίτια με όποιο τρόπο και όποιο μέσο μπορούν. Άξιοι ήρωες των ημερών μας που χωρίς ίσως τα απαραίτητα μέσα προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πάντα τα καταφέρνουν.

Θάνος Χουλιάρας

Categories: Τοπικά


Σχετικά Άρθρα

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*