Αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το Ολυμπιακό Ράλι!

Αρχίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με το Ολυμπιακό Ράλι!

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 39ου Ολυμπιακού Ράλι στις 14-15 Απριλίου έχει ήδη ξεκινήσει . Με τον αγώνα της ΑΟΛΑΠ αρχίζει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γι’ αυτό και θα συμμετάσχουν κορυφαίοι οδηγοί της Ελλάδας και της Ηλείας.
Η ΑΟΛΑΠ εξέδωσε δελτίο τύπου για τον μεγάλο αυτό αγώνα και αναφέρει χαρακτηριστικά :
«Όλα εδώ αρχίζουν.
Είναι καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να ξεκινά από τις χωμάτινες ειδικές της μαγευτικής Ηλείας.
Το 39ο Ολυμπιακό Ράλι, θα διεξαχθεί στις 14-15 Απριλίου 2018, από το αθλητικό Σωματείο, Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ), και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και την θεσμική υποστήριξη ΔΗΚΕ Πύργου.
Η έναρξη του 54ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι 2018 αποτελείται από 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 72,9Km, γνωστές σε όλους τους αγωνιζόμενους, τον Δούκα μήκους 11,70Km επαναλαμβανόμενη (x3) με τεχνικά κομμάτια που θα προσφέρουν άπλετο θέαμα και ευχαρίστηση στα πληρώματα και την Αχλαδινή μήκους 12,60Km επαναλαμβανόμενη (x3) με τα γρήγορα κομμάτια της να ενθουσιάζουν το κοινό. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι μόνο 119,69Km. Πρόκειται για έναν ανανεωμένο αγώνα, με μόνο 46,79Km απλών ειδικών διαδρομών, που έγινε με γνώμονα το μειωμένο αγωνιστικό κόστος για τα πληρώματα και την εύκολη μετάβαση των θεατών.

Categories: Αθλητικά


Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*