«Χαμόγελο του Παιδιού»: Χριστουγεννιάτικο bazaar στον Πύργο

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Χριστουγεννιάτικο bazaar στον Πύργο

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει στο Φουαγιέ του Διοικητηρίου στον Πύργο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που και φέτος τα Χριστούγεννα, προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του!
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!
Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/christougenniatika-dora/
ή να επικοινωνήσετε στο 26210-81040.
Το Χριστουγεννιάτικο bazaar στον Πύργο θα λειτουργήσει από τις 15 έως και τις 20 Δεκεμβρίου τις ώρες 10:00-14:00 & 17:30-21:30.
Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελό του Παιδιού» στον Πύργο, 26210-81040, Αραχώβης 3, pyrgos@hamogelo.gr.

Categories: Τοπικά


Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*