Επίσκεψη Τραπεζικών στη “Ν. Βασιλειάς”

Επίσκεψη Τραπεζικών στη “Ν. Βασιλειάς”
Πολυμελής αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων  Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν το Μ. Σάββατο,το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς”, και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα έμπρακτα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και  με τους τροφίμους ,να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ,της Αγάπης,της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  ευχάριστη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Παρέδωσαν μάλιστα  ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και  απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος στους τροφίμους..
          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
”Ακολουθώντας ανελλιπώς την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του ευρύτατου πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας,στους αναξιοπαθούντες ,στους μοναχικούς ανθρώπους  και στην κοινωνία μας γενικότερα..”
Οι Αντ/δροι του Συλλόγου κ.Αλέκος Μπεβούδας και Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράστηριότητες.
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για το Μεγάλο Έργο της Μητρόπολης και τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για την Διεύθυνση και  το  ακούραστο προσωπικό.
Στις δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παν.Θανόπουλου και Μίνας Γιαννόπουλου, τονίστηκε η μεγάλη συνεισφορά  της Ιεράς Μητρόπολης που με τις ευλογίες του Μητροπολίτη ,δεκάδες  μοναχικοί συνάνθρωποι μας βρίσκουν ζεστασιά ,φροντίδα  και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα της Μητρόπολης.
Categories: Ειδήσεις


Σχετικά Άρθρα

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*