Επιστολή Εργατικού Κέντρου Πύργου για τον αξονικό τομογράφο

Επιστολή Εργατικού Κέντρου Πύργου για τον αξονικό τομογράφο

Πρός
Διοικητή Νοσοκομείου Πύργου
Κοιν: Υπουργό Υγείας Κο Πολλάκη
Ιατρικό Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών
ΜΜΕ

Κύριε Διοικητά,
Με την παρούσα επιστολή σας μεταφέρουμε την αγωνία του Εργατικού Κέντρου Πύργου σχετικά με τη μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Πύργου.
Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ την αγωνία των Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Πύργου για το μέγιστο πρόβλημα της μη λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Πύργου για την υγεία των πολιτών του Δήμου Πύργου και περιχώρων αλλά και του Νομού γενικότερα.
Οι Νοσοκομειακοί Ιατροί αναφέρονται στο τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στην υγεία των ασθενών , και στα τακτικά ραντεβού , αλλά και στα επείγοντα περιστατικά κατά την διάρκεια εφημερίας του Νοσοκομείου.
Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε με δικές σας ενέργειες για την επίλυση του τεράστιου προβλήματος που αφορά την υγεία των πολιτών εργαζόμενων,ανασφάλιστων,συνταξιούχων,ανέργων και διαφόρων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Το Εργατικό Κέντρο τις επόμενες μέρες θα ζητήσει συνάντηση όλων των φορέων ώστε να συζητηθεί και να δοθεί εάν μπορεί άμεσα επίλυση είτε με πόρους αγοράς νέου αξονικού τομογράφου είτε επίλυση με πόρους επισκευής εάν αυτή είναι εφικτή

Ο πρόεδρος: Βέντρας Ιωάννης
Ο Γραμματέας: Ορφανός ΝίκοςWrite a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*