Η Άννα Χρυσάνθου στη Μουσική Εγκυκλοπαίδεια

Η Άννα Χρυσάνθου στη Μουσική Εγκυκλοπαίδεια

Το 2016 η Άννα μας συστήνεται με το πρώτο της προσωπικό τραγούδι, το Άν-να. Ο τίτλος καθόλου τυχαίος, μιας και το τραγούδι είναι σε δικούς της στίχους και μουσική, και επιδιώκει να μας συστήσει πιο ουσιαστικά την ίδια την Άννα. Το τραγούδι στόλισαν με την μουσική τους οι εξαιρετικοί Γιώτης Κιουρτόγλου και Μιχάλης Πορφύρης.

Τον φετινό χειμώνα, η Άννα συνεχίζει τις live εμφανίσεις της με το καινούργιο της πλέον σχήμα. Μαζί της παίζουν πλέον ο Άλκης Δήμος στο μπάσο και στο λαούτο, και ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί και στα πλήκτρα. Μαζί με τα παιδιά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με swing διασκευές, εναλλακτικές διασκευές, αλλά και τα προσωπικά τραγούδια της Άννας. Μαζί παίζουν σε μικρούς χώρους της Αθήνας, ενώ πρόσφατα έπαιξαν και στην Κύπρο.

Κι ενώ συνεχίζονται οι εμφανίσεις της, η Άννα μας συστήνει το δεύτερο προσωπικό της τραγούδι, και ο τίτλος αυτού, Το Τανγκό της Μέριλιν.

Ένα τραγούδι ατακαδόρικο, σε ρυθμούς τάνγκο, σε στίχους και μουσική της ίδιας. Ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο Μιχάλης Πορφύρης, ο Μαρίνος Γαλατσινός, και ο Γιώργος Παναγιωτόπους συμμετέχουν για ακόμα μια φορά στα τραγούδια της Άννας. Το βίντεοκλιπ έχει αναλάβει πλήρως ο ζωγράφος Άλκης Χριστοφόρου.


Categories: Μουσική


Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*