Η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου – Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932, πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 στις 8:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συναυλιών του.
Την πίτα ευλόγησε , ο Αιδεσιμότατος π. Βασίλειος Λαγκαδινός, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Πύργου, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το εκπαιδευτικό έργο του Ωδείου, τη χρησιμότητα και την αξία της μουσικής στη ζωή του ανθρώπου, που τον εξημερώνει και τον γαληνεύει. Τέλος ευχήθηκε στους σπουδαστές, τους γονείς και τους φίλους που παραβρέθηκαν, να έχουν μία δημιουργική, μουσική και γλυκιά νέα χρονιά.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΥΣ» 1932 κ. Παύλος Ντάκουρης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και έκοψε την Πίτα εκ μέρους του Σωματείου και του Ωδείου, με την παρουσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ελληνικού Ωδείου Πύργου, Μουσικού & Μαέστρου Θοδωρή Παναγόπουλου, του Διοικητικού Διευθυντή του Ωδείου και ταμία του Συλλόγου Γιώργου Γεωργόπουλου καθώς και των καθηγητών και του προσωπικού του Ωδείου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Πύργου κα Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και φιλόμουσοι επιχειρηματίες της πόλης μας.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η μικρή σπουδάστρια και μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου, Βασιλεία Καραμάνη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή ευχών και κερασμάτων μεταξύ των παρευρισκομένων.Σχετικά Άρθρα

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*