Μαύρη Θύελλα – Πανηλειακός 3-2

Μαύρη Θύελλα – Πανηλειακός 3-2

Σήμερα το μεσημέρι ο Πανηλειακός, αγωνίστηκε στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα, για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και ηττήθηκε με 3-2.Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Η ομάδα του Πύργου έδωσε έτσι το τρίτο παιχνίδι της για αυτή τη διοργάνωση.

Με την αποστολή του Πανηλειακού δεν μπόρεσε να είναι παρόν ο τεχνικός του Πανηλειακού Σπύρος Αντωνόπουλος, λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας, ενώ χρέη τεχνικού στο ματς αυτό εκτέλεσε ο Φώντας Μοσχογιάννης.

Πέτρες δέχτηκε το ένα από τα δυο πούλμαν, και συγκεκριμένα αυτό που μετέφερε την διοίκηση του Πανηλειακού, με αποτέλεσμα να σπάσουν παράθυρα, όταν έφτανε στο γήπεδο, ενώ από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Ο Πανηλειακός δεν μπόρεσε να βρεί το ρυθμό του στο γήπεδο και μόλις στο 2′, σημειώθηκε το 1-0 από τον Καντούτση με κεφαλιά. Στο 19′ ο Βλαχόπουλος  με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 20′ ο Αθανασόπουλος έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ. Στο 41′ ο Καλαντζής με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 79′ ο Μπεγλεκτσής με εύστοχο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-2.

Έτσι η ομάδα του Πύργου αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι συνθέσεις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος (86′ Σαραντόπουλος), Καντούτσης, Μπαστακός, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Βασιλόπουλος (77′ Μερκούρης), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (82′ Σταματελόπουλος), Μπεγέτης

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Μπουρνέλης (46′ Παπαπέτρου), Χατζησταμου (73′ Παναγόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Νιφορόπουλος, Στούπης, Πλαστουργός (46′ Σκοζάι), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος

Categories: Αθλητικά


Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*