Βασ. Μανδαράκης: Αρχίζει ο προσυνεδριακός διάλογος στο Κίνημα Αλλαγής

Βασ. Μανδαράκης: Αρχίζει ο προσυνεδριακός διάλογος στο Κίνημα Αλλαγής

Συνεδρίασε το προσωρινό, Συντονιστικό προσυνεδριακών εκδηλώσεων Ηλείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Στο Συντονιστικό μετέχουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων και των κινήσεων που το συναποτελούν. Η συνεδρίαση είχε θέμα την καλύτερη δυνατόν προετοιμασία της προσυνεδριακής διαδικασίας στον νομό μέχρι το Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16-17-18 Μάρτη. Η συζήτηση, περιστράφηκε με ποιο τρόπο ο προσυνεδριακός διάλογος δεν θα είναι μια στείρα εσωκομματική λειτουργία, αλλά να είναι ανοικτός, να απασχολήσει και να έχει σχέση με τους πολίτες της Ηλείας. Καταλήξαμε ότι αυτό θα εξασφαλισθεί με την ανάδειξη των σοβαρών τοπικών και γενικότερων προβλημάτων που τους απασχολούν, (Πρωτογενής αγροτική παραγωγή-ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ, Εθνική οδός, Τουρισμός-Λιμάνι Κατακόλου κλπ), ακούγοντας την γνώμη και τις προτάσεις τους. Έχοντας αυτό σαν προτεραιότητα, έγινε ο πρώτος σχεδιασμός των εκδηλώσεων που είναι ο εξής.
**Στις 11/2/18, την Κυριακή στις 11.00πμ στην Αμαλιάδα στο Λαζαράκειο. Αγροτική παραγωγή-Αγροτικής Άρδευση, θα γίνει ημερίδα με αιχμή το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Δίκτυο (ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ).
**Στις 25/2/18, την Κυριακή στις 10.00 πμ στον Πύργο, στο συνεδριακό στην Περιφέρεια. Πολιτική συγκέντρωση, με παρουσίαση των θέσεων του Συνεδρίου και διάλογος.
**Στις 4/3/18, Εκλογές αντιπροσώπων για το Συνέδριο στην έδρα κάθε δήμου.
Στην πορεία θα προγραμματιστούν επιπλέον εκδηλώσεις.

Το Συντονιστικό Ηλείας.

Categories: Τοπικά


Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*