Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο!

Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο!
Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο!

Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο!

Και επισήμως ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα για 4η συνεχόμενη χρονιά, τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πύργου, που υποδέχτηκε στο χώρο του 2ου Λυκείου, μαθητές, καθηγητές και γονείς, δίνοντας το έναυσμα μιας ακόμη επιτυχημένης σχολικής χρονιάς.


Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης Αθανάσιο, που με το πέρας αυτού ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά, τονίζοντάς τους πως πρέπει να ακούν πιστά τους καθηγητές τους και να τους αντιμετωπίζουν με ταπεινότητα, για το θεάρεστο έργο που επιτελούν. Ακόμη, ο Θεοφιλέστατος χαρακτήρισε τους μαθητές μικρούς επιστήμονες και τους ευχήθηκε να διακριθούν σε ανώτατο επίπεδο.
Ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χρήστος Αθανάσουλας, μιλώντας με τη σειρά του σε παιδιά και γονείς πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, απεύθυνε ένα λόγο γεμάτο μηνύματα και συναίσθημα. «Το Κοινωνικό Φροντιστήριο δεν είναι αυτό που με απαξίωση λέμε τζάμπα, ούτε φτηνό είναι , ούτε εύκολο. Είναι μια πολύτιμη ανιδιοτελής προσφορά που στηρίζεται στην αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αθανάσουλας.

Categories: Τοπικά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *