Εντάσεις και παραιτήσεις….

Εντάσεις και παραιτήσεις….

Από  εντάσεις χαρακτηρίστηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξαιτίας της αναβολής δημοπράτησης του τμήματος «Βάρδα – Κυλλήνη», του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος.

Δυναμικές πρωτοβουλίες, εξήγγειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. «Ο μινώταυρος αυτός έχει φάει πολλούς ανθρώπους», τόνισε σήμερα  μιλώντας στην ΕΡΤ Πύργου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

«Οι παραιτήσεις του συνόλου των αιρετών του Νομού Ηλείας αποτελεί το μόνο ισχυρό και αποτελεσματικό όπλο στις παρούσες συνθήκες για την διάσωση της Ολυμπίας Οδού»,  υποστήριξε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου ο πρώην Δήμαρχος Πύργου και Περιφερειακός Σύμβουλος Μάκης Παρασκευόπουλος, θέτοντας την παραίτησή του στην διάθεση της Προέδρου του Σώματος και του Περιφερειάρχη.

«Για την Ηλεία η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα  για την ανάπτυξη. Ο άμεσος  κίνδυνος για την οριστική ματαίωση του έργου, μας θέτει όλους προ των ιστορικών ευθυνών μας. Η παραίτησή μας αυτή δεν θα αποτελεί φυγή αλλά μέσον αγώνα. Όταν η διεκδίκηση γίνεται ματαιότητα, η διατήρηση της θέσης του αιρετού χωρίς πολιτική αξιοπρέπεια δεν οδηγεί πουθενά», συμπλήρωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Στην ίδια κατεύθυνση τοποθετήθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Κωσταριάς. Εξ άλλου, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Πύργου ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Χήνος δήλωσε ότι απαιτούνται μεγάλες κινητοποιήσεις από την Περιφέρεια δυναμικού χαρακτήρα.


Categories: Τοπικά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *